Nya styrelsemedlemmar sökes!

05.02.2020 kl. 09:43
På årsmötet 12.2.2020 kommer 4 nya styrelsemedlemmar att väljas in.

Styrelsemandaten är på 3 år och uppgifterna kommer att delas ut inom styrelsen då den nya styrelsen är bildad. Du ställer inte upp för en viss post, utan de invalda styrelsemedlemmarnas styrkor ses över och uppgifter delas ut. 

Är du intresserada av att komma med eller vet du någon Navigatorvän som skulle passa för uppdraget? Har du frågot om föreningen elelr styrelsearbetet? 

Då kan du vara i kontakt med föreningens kommodor Nikals Kumpulainen på niklas.kumpulainen@navigator.fi eller kontakt hela styrelsen på styrelsen@navigator.fi

Kommentarer (0)
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Välkommen ombord på S/y Navigator!

Sedan 1980 har S/y Navigator, en yawl ritad av Jarl Lindblom fungerat som skolningsbåt för Finlands Svenska Scouter. Hon byggdes på Åbo båtvarf 1947 och är byggd i furu på ek- och stålspant.

Föreningen Navigator grundades år 1980 med syftet att äga och underhålla Navigator. Målet med verksamheten är att erbjuda scouterna en möjlighet att underhålla, sköta och segla skolningsbåten. I samråd med Finlands Svenska Scouters Sjöråd administrerar föreningen användingen av Navigator. Här hittar du information om både båt, förening och skeppare - välkommen att bekanta dig med vår verksamhet!

 

Våra samarbetspartners